Soha annyi Vespa nem volt egyszerre Magyarországon, mint amennyi most hévégén lesz Zánkán
2019. június 06. írta: StileDiVita

Soha annyi Vespa nem volt egyszerre Magyarországon, mint amennyi most hévégén lesz Zánkán

A Vespa World Days a Vespa legenda ünnepe. A robogó, ami mára túlnőtte eredeti funkcióját, hogy csupán egy praktikus és olcsó közlekedési eszköz legyen. Mára egy ikonná nőtte ki magát, amelyért több generáció is rajong. A Vespa, és a rajongók iránta érzett szerelme egyszerre született meg 1946-ban, és akkor alakultak az első Vespa klubok is. Mára 53 nemzeti Vespa klub van hivatalosan regisztrálva a Vespa World Klub tagjaként.

A világ Vespásainak legnagyobb éves rendezvényére több tucat országból, több ezren, ha nem tízezren érkeznek akár több ezer kilométert utazva Vespákkal, amelyeknek szeretete a legkülönbözőbb korú, világnézetű embereket is barátokká kovácsolja.

Vespa World Days 2019, Zánka, 2019. június 6-9. 

Kapcsolódó kép

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy minden évben találkoznak a világ minden tájáról érkező rajongók, hogy megünnepeljék kedvenc kétkerekűjüket. A 2019-es esztendőben Magyarországon, a Balaton partján kerül megrendezésre a nem csupán európaiak által látogatott esemény, ami nem más, mint egy gyönyörű mese, amely történelmet generál.

A Vespa maga mögött hagyta azt a tervet, hogy csupán egy közlekedési eszköz, átalakult, egy szelet történelem, hagyaték a világ számára. A találkozók alkalmával megcsodálhatjuk ezt a változást, amit Gianno Annoni is nagy örömmel ajánl 1 perces kisfilmjében. 

A magyarországi Vespa Világtalálkozó helyszíne Zánka. A településen belül az Erzsébet üdülőközpont biztosít helyszínt ennek a rendhagyó eseménynek. Zánka a szállások tekintetében is előnyös helyen szerepel, hiszen szállodák, hotelek, téliesített üdülőházak, apartmanok, de még faházak is várják a neves világtalálkozón részt venni kívánó vendégeket, akiknek a létszáma 3-5.000 közé tehető.

 A Vespa faluban számtalan program várja az érdeklődőket, amelyek itt találhatók! 

  • Vespa Múzeum
  • Kulturális és gasztronómia túrák szervezése a térségben
  • Látványos Vespa felvonulás
  • Gála vacsora
  • Koncertek
  • Streetfood udvar
  • Kiállítók és kereskedők

Szervező: Vespa Klub Magyarország  

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr3614882234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása