Mit főzzünk hétvégén sült fokhagymából és sült répából? Például egy olasz ízvilágú levest.
2019. szeptember 08. írta: StileDiVita

Mit főzzünk hétvégén sült fokhagymából és sült répából? Például egy olasz ízvilágú levest.

Ha egy kicsit is lehűl a levegő és komolyan megérkezik az ősz, nálam már évek óta ez a nyerő leves, mert minden olyan ízt tartalmaz, ami igazán barátságossá tudja tenni a hirtelen váltást. Van itt ugyanis olívaolaj, bacon, kakukkfű, sült fokhagyma és sült répa is. S kb. mindent le is írtam, amit a leves tartalmaz :). Ez egy igazán jó döntés gyors ebédnek. 

SÜLT FOKHAGYMA ÉS SÁRGARÉPA KRÉMLEVES ROPOGÓSSAL  - kb. 4 főre -

leves.JPG

Recept már a Rozmaring&Csokoládén:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/2019/09/08/recept_sult_fokhagymas_sargarepa_kremleves_rogogossal

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr5215050998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.