Még lehet jelentkezni résztvevőnek az 5. Olasz Fesztiválra
2019. május 01. írta: StileDiVita

Még lehet jelentkezni résztvevőnek az 5. Olasz Fesztiválra

Ki ne szeretne együtt tölteni néhány napot a hazánkban élő olaszokkal remek programok, finom ételek, szórakoztató társaság kíséretében? Most eljött a lehetőség, hogy ezt bárki megtehesse!

olaszfeszt.jpg

Az olasz állami szféra és a vállalatok közötti együttműködés eredményeként létrejött 5. Olasz Fesztivál keretében számos kereskedelmi, kulturális és promóciós esemény kerül megrendezésre 2019. május 28. és június 14. között. A rendezvények célja a Made in Italy népszerűsítése Magyarországon.

A programot, melynek összeállítása folyamatban van, egy sajtótájékoztató keretében fogja ismertetni az Olasz Kereskedelmi Intézet, és a helyi médiában, illetve a közösségi oldalakon fogjuk népszerűsíteni.  Ez alkalomból megújul a fesztivál olasz és magyar nyelvű honlapja, ahová felkerül minden partner logója és bemutatkozása, valamint az események.

Idén kétféleképpen vehetnek részt a partnerek a fesztiválon: eseményszervezéssel és/vagy online nyereményjátékkal.

Aki szeretne bármelyik formában csatlakozni a rendezvényhez, nincs más dolga, mint tölteni a jelentkezési lapot legkésőbb 2019. május 10-ig az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvSY-c7AJ1on9cgp-AloTAWvesRNBP6q1vEh2OipUMsgNFGg/viewform

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr3914798002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása