Olasz Gasztronómiai Világhét Budapest legismertebb séfjeinek online mesterkurzusával
2021. december 02. írta: StileDiVita

Olasz Gasztronómiai Világhét Budapest legismertebb séfjeinek online mesterkurzusával

Idén 2021. november 22. és 28. között hatodik alkalommal, sajnos továbbra is online módon került megrendezésre az Olasz Gasztronómiai Világhét.

olaszgasztronomiaivilaghet.JPG

Az idei rendezvény “Az olasz konyha hagyománya és jövője: a tudatosság és a fenntartható élelmezés kiaknázása” témát járta körbe, célja pedig az olasz gasztronómiai hagyomány jelentőségének megismertetése volt az új generációkkal. Mint a korábbi években is, a tematikus programsorozat a mediterrán diétát, mint az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási modellt állította előtérbe. Ezért az ICE – Olasz Külkereskedelmi Intézet – honlapján elérhető tartalmak között az olasz gasztronómia jellegzetes alapanyagainak és termékeinek rövid leírása, az olasz tájak szépsége, és a hamisítatlan olasz termékek minőségét bemutató filmek érhetők el, és persze idén sem maradhat el az „ALMA” Olasz Konyha Nemzetközi Iskolája által készített mesterkurzus sorozat sem.

Aki tehát szeretne Budapest legismertebb és legjobb olasz séfjeinek a konyhájába pár online percet eltölteni, és ott megtanulni egy finom olasz fogás elkészítését, most megteheti az alábbi linkre kattintva: http://www.italianfestival.eu/

- sajtóközlemény alapján szerkesztve - 

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr7516771804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása