Van valami varázslatos abban, amikor a tenger és a nap összeesküszik, hogy megalkossa a világ egyik legnemesebb fűszerét. A pirani fleur de sel nem csupán só: ...
Könyvajánló: Stanley Tucci - Egy év a tányéromon (és amit még kifőztem)
Az Életem az ételeken át gasztromemoárja után, és a Tucci asztalánál családi receptjeit követően Stanley Tucci most egy évnyi evést – azaz az igazán fontos ...
Új Cziniel cukrászda és találkozóhely nyílt - Egy új közösségi hellyel lett gazdagabb Budakeszi
Megnyitott a Cziniel Budakeszi Cukrászda és Kávéház: a hely, amely nem csupán a finom falatokról és süteményekről, hanem a találkozásokról is szól. Az új ...
Korszerű, változatos és trendi, mégis ismerős ízek - már elérhető a Kozmo Hotel nyári étlapja
Feith Attila séf és csapata ismét remekelt: nemzetközi ízek, kiváló hazai alapanyagok, modern gasztronómia történelmi falak közt.
A Kozmo Hotel Suites&Spa ...
Anna De Simone és Ana Maria Sepe: Miért ne lennél te a saját életed szerzője?
A Miért ne legyél te a saját életed szerzője? ( Riscrivi le pagine della tua vita ) című könyv Anna De Simone és Ana Maria Sepe közös munkája, akik a népszerű olasz ...
Rizsszemek mögött Itália lelke – Maxine Clark rizottókönyve ízekben mesél
Maxine Clark legújabb szakácskönyve, az I'll Have the Risotto! – 50 Delicious Recipes for Italian Rice Dishes ( Rizottó – 50 ízletes, olasz rizsétel ) nem csupán egy ...
„Törékeny kor” – A múlt árnyai és a női lélek rétegei Donatella Di Pietrantonio legújabb regényében
Van valami különös abban, amikor egy szerző úgy ír meg egy történetet, hogy annak minden sora csendesen feszül, miközben lüktet benne a ki nem mondott fájdalom. ...
Gennaro Contaldo: Zöldséges ételek - Könyvajánló egy ízig-vérig dél-olasz szakács zöldségimádatról
A gasztronómia világában kevesen képviselik olyan szenvedéllyel és hitelességgel a dél-olasz kulináriát, mint Gennaro Contaldo. A neve egybeforrt a napsütötte ...
Villa Saraceni — A képzeletbeli menedék a Scala dei Turchi fehér sziklái felett
A Villa Saraceni nem csupán egy épület, hanem egy álomvilág, amelyet a valóság határait feszegető kreatív tervezés hívott életre. Bár fizikailag nem létezik, a ...
Hagyományőrzés, progresszió, tiramisu shots, valamint a Centrál Irodalmi Zsúr elmúlt éve és jövője
Minden idők legsikeresebb középiskolai irodalmi kávéházi programja, a Centrál Irodalmi Zsúr újabb mérföldkőhöz érkezett. A tavalyi tanév elsöprő sikere után a ...