Hogy milyen a megújult Dolce&Gabbana üzlet egy 16. századi palotában? Íme:
2019. március 27. írta: StileDiVita

Hogy milyen a megújult Dolce&Gabbana üzlet egy 16. századi palotában? Íme:

Ha Rómában járok, szinte mindig a Via Condottin kezdek mindent. A világ nagybetűs Városának legközpontibb utcájában, a divat hamisítatlan fellegvárában sétálni ugyanis mindig valami egészen különleges érzés. Bármikor szembe jöhet velünk Donatella Versace, valaki az Armani házból, vagy bárhonnan. Úgy sürögnek-forognak a híres emberek ebben az utcába, hogy az embernek olyan érzése támad, mintha folyamatosan a milánói divathéten lenne. Ugyanis ez az utca maga az élő divatközpont, a Made in Italy egy utcányi birodalma, ahol bármikor, bármi megtörténhet...és meg is történik. S ennek a nem mindennapi csodának az egyik legikonikusabb képviselője a milánói székhelyű Dolce&Gabbana ház, ahol Domenico Dolce és Stefano Gabbana párosa mindig kitalál valamit. Talán ezért is van az, hogy nagy valószínűséggel a világon nincs olyan ember, aki ne hallott volna már róluk. A tavaly nyári parádés Alta Moda bemutatójuk után most ismét egy hatalmas alakítással rukkoltak elő, a tavaszforduló napján. Némi kihagyás után ugyanis újra nyitották Rómában a 600 nm-es üzletüket, de nem a híres Via Condottin, ahogy azt tenni szokták Rómában a világ divatsztárjai, hanem a Piazza di Spagna-n, vagyis a Spanyol lépcsőnél. S nem csak ez az egyetlen egyedi ötlet az újranyitásban. 

dolce_gabbana_boutique_roma.jpg

A 16. századi palotának az új arculatát Eric Carslon építész álmodta meg a Carbondale Stúdióval közösen, amelyben a város történetére utaló, latin nyelvű, kézzel készített arany írással díszített mozaikok mellett tökéletesen megférnek a minden színben pompázó színes márványok, az olasz trikolórt mutató muránói fújt üvegcsillárok, valamint a boltíves mennyezeten vígan szárnyaló angyalok. 

A palota két emeletére gigantikus márványlépcsők vezetnek fel, de megéri megküzdeni velük, mert a tükrökkel és színes székekkel tarkított termekben a korántsem diszkrét aranyozás tökéletes eleganciát biztosít a Dolce&Gabbana ház 2019-es kollekciójának: 

593481_496635071_big.jpg

593481_485441824_big.jpg

dolce_gabbana_roma_piazzadispagna_5.jpg

dolce_gabbana_roma_piazzadispagna_17.jpg

dolce_gabbana_roma_piazzadispagna_31.jpg

dolce_gabbana_roma_piazzadispagna_3.jpg

A vidám megjelenítés sem maradhat el a kirakatokban: 

dolce-and-gabbana-rinascente-roma-milano.jpg

Alfonso Dolce

alfonso_dolce_01.jpg

S néhány ikonikus személy a megnyitó vendégei közül, akiknek a divatház rendszeresen készít ruhakölteményeket:

lady_kitty_spencer_01.jpg

Lady Kitty Spencer

fabrizio_cardinali.jpg

Fabrizio Cardinali

valentina_lodovini.jpg

Valentina Lodovini

alessandra_borghese_alessia_margiotta_fabio_borghese.jpg

A Borghese-k: Alessandra Borghese, Alessia Margiotta, Fabio Borghese

claudia_gerini.jpg

Claudia Gerini

coco_brandolini_dadda.jpg

Coco Brandolini d'Adda

593481_267568257_big.jpg

Ami pedig az utcáról látható...

Képek: www.vouge.it

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr3414720075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása