"Budapest Fashion Nights" a Budapesti Olasz Nagykövetség társszervezésében
2018. december 02. írta: StileDiVita

"Budapest Fashion Nights" a Budapesti Olasz Nagykövetség társszervezésében

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára 2018. december 6-9-ig a Magyar Divat és Design Ügynökség a Budapesti Olasz Nagykövetség divatkamarájával a "Budapest Fashion Nights" eseménysorozatot. A rendezvény nem ismeretlen Budapesten, de most egy hároméves szerződésnek köszönhetően, olyan cégek is részei lesznek a három napnak, akik olasz termékeket is forgalmaznak. Így aki még nem ismeri igazán jól a Made in Italy fogalomvilágát, vagy pont azért mert ismeri, közel 50 helyen mélyítheti el tudását, illetve ismerkedhet a világ legkomolyabb divatirányzatával, az olasz divattal is. 

bfn.JPG

A programsorozat helyszínei a esemény facebook oldalán is megtekinthetők, ahol folyamatosan osztanak meg friss híreket, információkat, de a kiállítók és programok itt is olvashatók: 

bfn1.JPG

bfn2.JPG

bfn3.JPG

bfn4.JPG

bfn5.JPG

bfn6.JPG

bfn7.JPG

bfn8.JPGbfn9.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr2614411680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása