Magyar pisztáciafagyi nyerte a római Gelato Festival Europa versenyt 2019-ben
2019. április 16. írta: StileDiVita

Magyar pisztáciafagyi nyerte a római Gelato Festival Europa versenyt 2019-ben

Mindenki, aki egy kicsit is szerette a Piedone filmeket, emlékszik a nagy, klasszikus mondatra az És meghint dühbe jövünkből, miszerint, "a pisztácia fagyi kifogyott". 

Nos, ez az a mondat, ami egész valószínű, hogy mostanában nem fog elhangzani a Fazekas Cukrászdában, ugyanis a hely cukrászának, Fazekas Ádámnak a pisztácia fagyija jött, látott és győzött Rómában a 10. Európai Fagylalt Fesztivál új generációs kategóriájában. A római megmérettetést természetesen hazai verseny is megelőzte, amit az ifjú cukrász abszolút győztesként teljesített. 

A képen a következők lehetnek: étel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fazekas Cukrászdában egyébként a természetben megtalálható alapanyagokból készülnek a fagyik, főzött technológiával, jobbnál jobb ízekben.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr3914767632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása