Idén is Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
2022. január 25. írta: StileDiVita

Idén is Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Kinek ne jutna eszébe a kádban való fürdőzésről az olaszországi palazzok hatalmas fürdőszobái, ahol kiemelt helyen szerepel mindig egy négy lábon álló fürdőkád. És így télvíz idején mit sem szeretünk jobban, mint egy jó meleg lakásban megmártózni egy hatalmas, illatos habokban dúskáló fürdővízben...ami persze tovább fokozható azzal, ha ezt valóban egy itáliai palazzoban tehetjük meg. Január utolsó hétvégéjén a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon bár erre nem lesz lehetőség, de mindenképp gyönyörködhetünk egy halom szebbnél szebb fürdőkádban, amit meg is vehetünk, hogy utána a saját otthonunkban élvezhetjük a kényelmét. 

nl3.jpg

Minden, ami fürdőszoba és otthoni wellness

Gazdag programkínálat a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

2022. január 28-29-30. BOK csarnok

Január utolsó hétvégéje nem szól másról, mint a fürdőszobáról és az otthoni wellness tér kialakításáról. 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás szervezője a Homeinfo építkezéssel, felújítással és lakberendezéssel foglalkozó szakmai portál. A második alkalommal megrendezett nagyszabású rendezvénnyel nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem a szakmát – építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban érdekelteket – is szeretnék megszólítani. A cél, közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel.

kristaly_es_kezmuves_uveg_szaniterek.jpg

Szakmai rendezvények

A rendezvény első napja, január 28. a közönség számára látogatható kiállítás mellett a szakmai programokról szól.

  • A MÉSZ (Magyar Építőművészek Szövetsége) támogatásával megrendezett Építész konferencia a fenntarthatóság és a víz, a víz és a szabadidő kapcsolatát helyezi a fókuszba, emblematikus középületeken, építész szemmel. A második alkalommal megrendezett konferencia ezen elvek szerint szemlézi az elmúlt évek, a szakma által kiemelt figyelemmel kísért középület-felújításainak eredményeit, valamint a bemutatott érdekes és új épületeket, illetve áttekintést kaphatunk a parametrikus építészetről is, amely az igazi természeti-zöld építészet lehetősége lehet.
  • A MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) szakmai támogatását élvező konferencia a fürdőszobák és wellness terek fejlesztésére, korszerűsítésére, a szállodai megoldások bemutatására koncentrál.
  • A LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) a kiállítás egyik kiemelt szakmai partnere. Konferenciájukon a fürdőszoba és otthoni wellness térben rejlő újfajta lehetőségeket, innovációkat és trendeket mutatják be az előadók. Kihirdetik a lakberendező szakma számára meghirdetetett, Év fürdőszobája pályázat győztes munkáit, majd a díjátadó során a látványtervek nyilvánosan is megtekinthetők Ugyancsak a széles közönség számára, előzetes időpontfoglalással érhető el az ingyenes lakberendezési tanácsadás, melyen neves lakberendezők adnak gyakorlati tanácsokat.
  • Január 29-én, 9-18 óráig tart az elsősorban kivitelezőknek szóló burkolói workshop, mely a kiállítás közönsége számára is nyilvános. A workshop a gyakorlatban is bemutatja a legújabb vágási, csiszolási és ragasztási technikákat, a legmodernebb gépeket és szerszámokat, a burkolási segédanyagok használatát, valamint a nagyméretű lapok felrakásának legfrissebb technikáját. Mindez nem csupán megtekinthető, hanem ki is próbálható.

ontott_marvany_kad.jpg

Mi várja a nagyközönséget? Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Figyelembe véve, hogy fürdőszobát általában tíz évre, vagy akár évtizedekre építünk, minden szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül megfeleljen igényeinknek a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság finomra hangolásával.

A gazdag programkínálat mellett megismerkedhetünk a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyerünk a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatunk.

Időpont: 2022. január 28-30, BOK (egykori SYMA) csarnok

Jegyvásárlás

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/jegyvasarlas/

- sajtóanyag alapján - 

A bejegyzés trackback címe:

https://stiledivita.blog.hu/api/trackback/id/tr4316823904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása